Aretha Franklin – De Oosterpoort – Groningen

Orkest Koninklijke Luchtmacht

Aretha Franklin – De Oosterpoort – Groningen

door Orkest Koninklijke Luchtmacht
5 5 mensen hebben dit evenement bekeken.

Groningen – Concert in samenwerking met Shirma Rouse Aretha Franklin

Orkest: Orkest Koninklijke Luchtmacht

Dirigent: Jasper Staps

Datum: 25.10.2023

Beschrijving: De Nederlandse Queen of Soul Shirma Rouse brengt samen met het Orkest Koninklijke Luchtmacht een eerbetoon aan dé Queen of Soul Aretha Franklin. En niet zomaar een eerbetoon: ze voeren het legendarische concert van Aretha Franklin, dat in 1968 in het Concertgebouw plaatsvond, uit.

Shirma is een van de grootste soulzangeressen van Nederland en heeft samengewerkt met artiesten als Chaka Khan, Michael Bolton en Anouk. Op 25 oktober zal ze de grootste hits van Aretha Franklin vertolken, waaronder Respect, Chain of Fools, Think en Natural Woman.

Het Orkest Koninklijke Luchtmacht is gedurfd, vernieuwend, strak en met een unieke eigen sound, herkenbaar uit duizenden. Wereldwijd het enige orkest met 41 blazers en een 7-koppige ritmesectie, bestaande uit professionele jazz- en klassieke musici. Het Orkest Koninklijke Luchtmacht kan zich meten met de internationale top van bigbands en orkesten. Het orkest vervult een belangrijke rol voor defensie als muzikale ambassadeur en is hét visitekaartje van de Koninklijke Luchtmacht.

Met speciaal voor deze avond gemaakte arrangementen, ervaar je deze klassiekers zoals nooit eerder. Zowel Aretha’s hits als minder bekende nummers zullen ten gehore gebracht worden, zodat je haar veelzijdigheid en onmiskenbare talent kunt ontdekken. Met Shirma’s krachtige en soulvolle stem, ondersteund door Orkest Koninklijke Luchtmacht belooft dit een avond te worden die je niet snel zal vergeten!Aanvullende details

Link To Event Page -

Category

Concert overig

Ga naar de volgende URL om je te registreren voor dit evenement:

 

Datum en tijd

25-okt-23 20:30 aan
25-okt-23 22:00
 

Evenement types

 

Evenement categorie

Share With Friends